22-07-10

Donderdag 8 juli 2010

Eindelijk vertrokken!

Het afscheid op de luchthaven was voor sommigen van ons wel zwaar. Maar eens we op het vliegtuig zaten, waren de traantjes snel verdwenen ( en kwam er voor Lori angst in de plaats!). De vlucht is goed verlopen, alhoewel ons eerste contact met Afrikaans eten toch wat tegen viel voor sommigen. Na ongeveer 8 uur stopten we even in Kigali (Rwanda) voor een tussenlanding. Het was ondertussen al flink donker geworden. Om 22.10 uur lokale tijd kwamen we eindelijk aan in Entebbe. Hier zijn we na wat gesleur aan de bagage toch zonder problemen voorbij de douane geraakt.

Op de parking stonden twee busjes op ons te wachten, waar we de bagage probeerde in te proppen. Natuurlijk moest er een begeleider bij de bagage blijven en aangezien wout een kleine, sterke beer is, werd hij ook mee ingepakt boven op de bagage. Na enkele keren af en aan rijden, vertrok ook de rest van de groep naar het Entebbe Flight Motel. Hier konden we de busjes uitladen en een lekker glaasje drinken op het terras. Wat ons meteen opviel was dat de smaken toch wel erg verschillend zijn. Zo is de Coca Cola veel zoeter en de Fanta donker oranje. Na dit alles konden we eindelijk uitgeput ons bedje in.

 

19:17 Gepost door Kids for Uganda in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kids for uganda, nkozi |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.